Året 2012

Hur var 2012 på en skala mellan 1-5? 4 kanske. Ett år med mycket umgänge. Rakke har hållit oss sysselsatta och vi har varit ute på många äventyr..

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut? Började klättra berg och startade upp framåtsändande träningen med Trappe. Roligt med nya saker.

Kom det in någon ny i familjen under 2012? Nä, inte en enda. Familjen är stor nog med två vuxna, två barn och två hundar.

Vilka länder besökte du? Bara varit hemma. Men nu börjar vi bli sugna på att fara iväg med husbussen igen.  Norge? Belgien?

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? Mer tid och motivation för hundträning.

Vad var din största framgång 2012? Tävlat mest elitlydnad under året med Trappe. Har inte fått till det sista första priset för championatet vilket jag velat. Men nu i slutet på året börjar motivation och träningsglädje ge resultat i träningen.

Vi startade på Stora stockholm vilket varit en dröm. Målet vara att ta sista platsen och få erfarenhet. Vi slutade som nr 18 av 23 och Trappe visade att vi börjar närma oss dit vi vill komma, även om det är långt kvar. Det var skoj och mycket erfarenhet i bagaget.

Sen satte vi ju en uppflytt till högre sök. Det var roligt och jag önskar mer tid för bruksträning i framtiden.

Rizla fick ett Cert på utställning under sommaren.

Bästa tävlingsminnet? Stockholmsutställningen utan tvekan och helgen i Gävle då vi tillsammans med Åsa och Daniels familj inte bara tävlade sök utan också satt i en stuga på landet, drack vin, åt grillat och badade vedeldad bastu. Underbart!

Vad spenderade du mest pengar på? Har byggt hus vilket kostat mängder med pengar. Annars är det nog hundarna och Rakke som kostat. Skulle inte vilja räkna hur mycket blöjor och kläder det barnet kostat.

Vad gjorde dig glad 2012? Våra nya vänner Åsa och Daniel, deras lika tokiga familj och hur enkelt det går att umgås med likasinnade människor.

Kompanjonerna Rakke och Rizla. Deras tokiga upptåg och glädje att ha varandra. Hur underbart är det inte med barn och djur i samspel.

Min underbara man Arnout som bara finns där och stöttar i både med och motgång.

Vilka låtar kommer att påminna dig om 2012? Lyssnar mycket på radio men det är nog inte någon enskuild låt som satt fast sig på minnet.

Vad har du gjort annorlunda i år? Börjat träna mera. Efter att ha varit hemma i två år med graviditet och föräldraledighet har jag återigen börjat jobba. Tufft men roligt. Haft mina första egna hundkurser för brukshundklubbens räkning. Det blev en tävlingslydnadskurs och en appellspårskurs.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både glad och ledsen. Föräldraledigheten var underbar och sommaren supermysig. Huset har nästan blivit klart vilket är skönt. Att börja jobba var tufft och har gjort mig trött och ledsen. Även detta år har kompisgänget förlorat underbara människor, vilket alltid är sorgligt och får en att tänka till.

Vad önskar du att du gjort mer? Tränat mera, både mig själv och våra hundar.

Vad önskar du att du gjort mindre? Slöat bort livet, suttit mindre i soffan.

Favoritprogram på TV? I vårat hushåll har vi ingen tv.

Bästa boken du läste i år? Har läst en halv bok i år för mig själv. Fast det har blivit en hel del barnböcker förstås och favoriten är bilderboken med djuren och så Smarta små, upptäcker naturen. Mysig för hela familjen. Indra har blivit en riktig bokslukare vilket resulterat i biblioteksbesök minst en gång i månaden.

Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Åt pankakstårta med familjen.

Mest stolt över? Min allra bästa busiga uteunge Rakke. Mig själv för att ha klättrat upp för en hög klippa.

Önskan just nu? Att 2013 blir ett riktigt ute år fullt med äventyr med familjen, härliga stunder med goa vänner, en tripp med husbussen i en varm och solig sommar. Och så klart ett framgångsrikt hundår med Trappe och Rizla, roliga träningar med kul hundfolk som gör att hundträningen blir glädjefylld, motiverande och utmanande.

Och att staketet runt gården blir klart. ”Hemmaprojektet”

Annonser

Om Rebecka

jvkkdvvhnkljc hio jm n njxchvbn
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s