Vad blir 2013?

2013 blir förhoppningsvis ett år med mycket aktiviteter. Vi har en plan att färdigställa det sista på övervåningen och sedan vara ute mycket på gården. Staketet ska byggas klart och vi längtar alla efter ett växthus och att odla våra egna grönsaker i liten skala.

En resa börjar bli tilltänkt så husbussen kommer att få röra på sig under sommaren. Så inför det behöver hundarna rabiesvaccineras.

Under det här året skulle jag vilja hålla igång min egen träning. Jag skulle vilja kunna springa en mil vilket även hundarna kommer att må gott av. Längtar till sommaren så vi kan klättra ute igen och att jag kan vara mer musklad för att få bättre hållning och bli stabilare i kroppen.

Med hundarna har jag som vanligt stora tankar och drömmar men jag ska försöka tänka till ordentligt nu när jag sätter målen. När jag jobbar finns inte så mycket tid som jag skulle vilja för hundträningen. Jag vill fokusera på min egen träning och så måste barnen få sitt. De är bara små en gång och hundar kommer det hur hårt det än låter fler av. De får hänga med på äventyr istället vilket de säkerligen kommer trivas med också.

Det här året kanske ändå blir året då de får ordentligt med motion och fysisk träning.

Några mål har jag ändå filurat på:

Trappe

 • Träna lydnad och bli stabila i momenten, ta sista första priset och bli lydnadschampion.
 • Träna framåtsändande för ett tävlingsmässigt utförande.
 • Träna spår och uppletande mer regelbundet (ev. även sök beroende på träningsgrupp)

Rizla

 • Röntga höfter och armbågar (sportlovet?)
 • Göra MH (våren)
 • Träna hantering med målet att göra tandvisning (Lk1) samt att utställningsdomare ska kunna känna igenom henne då hon står stilla.
 • Starta Lydnadsklass 1 samt appell spår/sök.
 • Träna agility, lära in de återstående hindren

Hundträning (Matte behöver..)

 • Få till regelbunden träning, prioritera att träna korta pass hemma framför spegeln eller ute i trädgården istället för att bara träna i grupp.
 • En önskan är att gå någon form av tävlingslydnadskurs, få inspiration och motivation.
 • Gå en eller två agilitykurser, handling och kontaktfältsträning.

Sen står ju en annan sak högt upp på önskelistan. Vad sägs om ett jobb utan två timmars pendlingstid. Vilket skulle göra att jag får mera tid hemma. Rakke kan gå mindre på förskolan och det blir mer tid för familj, äventyr och hundträning.

 

Annonser

Om Rebecka

jvkkdvvhnkljc hio jm n njxchvbn
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vad blir 2013?

 1. jessamy skriver:

  Hej på er 🙂
  Finns inga jobb för lärare i malung? Kan ju inte finnas hur många utbildade lärare som helst? Kanske bara deltid men du kanske ”tjänar” på det iaf eftersom det inte blir lika mycket pendling? Bara en tanke. Skoj att läsa om hur det går för er. Hoppas på att vi ska hinna ses någonting i vår åtminstonde. Annars kanske vi ses i Belgien i sommar om ni tar er ditåt =) Verkade som ni pratade om det i ditt tidigare inlägg. Vi åker neråt den 25/7 (typ) och hemåt 13/9 så kanske finns chans att vi är där samtidigt och kan hinna med en utekväll i antwerpen eller så utan barn 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s